Объявления kievmarket.comУслугиЮридические услугиОбъявление Реєстрація місця проживання в Києві, прописка у столиці України
Авто Мото Транспорт
Покупка/Продажа
Недвижимость
Услуги
    Услуги для бизнеса
    Партнеры по бизнесу
    Полиграфия, реклама
    Юридические услуги
    Финансовые
    Бухгалтерия, аудит
    Туризм, визы
    Торжества, развлечения
    Питание
    Видео и фотосъемка
    Красота, здоровье
    Частные уроки, курсы
    Семинары, тренинги
    Интернет и компьютеры
    Строительство, ремонт
    Бытовой ремонт
    Перевозки
    Швейное дело
    Производство
    Охрана
    Магия, гадание и экстрасенсы
    Психология
    Прочие услуги
Работа
Знакомства
Разное
 


Реєстрація місця проживання в Києві, прописка у столиці України

Предыдущее объявление Следующее объявление
Киев и Область / Украина

Реєстрація місця проживання в Києві, прописка у столиці України - изображение 1
Цена: 3 000 грн.
Торг возможен

Центр прописки допоможе з пропискою в місті Києві для іноземних і наших громадян, прописка в Києві здійснюється адміністраціями районів нашої столиці всього за кілька годин, абсолютно на законних підставах. Ми допоможемо знятися з військового обліку та постановкою у військкомат у тому районі, в якому здійснюватиметься прописка. Знімемо з попередньої прописки та зареєструємо на новому в автоматичному режимі, вже не потрібно спеціально їздити та зніматися з минулого обліку та привозити талони про зняття з обліку.
Іноземці, які мають ВНЖ України, можуть звернутися до нас, і ми швидко допоможемо здійснити необхідну українським законом реєстрацію, оскільки правила вимагають тридцятиденної реєстрації. Якщо не встигне іноземець прописатися – допоможемо вирішити і цю насущну проблему, яка дуже часто відбувається у повсякденному житті. Маємо можливість пролонгувати час законного перебування в нашій країні іноземного громадянина понад дев'яносто діб.
Допомагаємо іноземцям вирішувати й інші численні питання, що виникають у процесі перебування на території нашої держави.
Прописка для іноземних громадян та громадян України проводиться лише за допомогою державних адміністрацій Києва (районні). Реєстрація проводиться всього за три години, після закінчення процесу прописки, іноземному громадянину надійде повідомлення на мобільний телефон про завершення реєстрації та про те, що документ з пропискою в Києві можна забирати. Головне пам'ятати, що прописка у Києві чи будь-якому іншому місці у кожного іноземного громадянина має бути чинною, постійною, протягом усього терміну легального перебування в Україні.
Прописка іноземних громадян проводиться у Києві шляхом внесення до електронного реєстру зареєстрованих осіб столиці, а іноземцю до рук видається довідка про прописку, реєстрацію у Києві під назвою Форма 13. Форма 13 довідка, яка має дію на постійній основі. Іноземець має право змінити місце прописки, на це законодавство відводить строк лише за один календарний місяць. Цей час не можна продовжити, якщо іноземний громадянин не встигає переоформити прописку у Києві за місяць – це вважається грубим порушенням правил реєстрації, що веде до адміністративної відповідальності. Штрафи за відсутність прописки становлять до 12000 гривень, після оплати якого потрібно негайно знову оформити прописку у Києві чи іншому регіоні.
Продовження перебування іноземних громадян, якщо не встигли подати документи на ВНЖ - допоможемо легально продовжити перебування.
Нашим громадянам окрім прописки, оформляємо біометричні паспорти, як внутрішні, так і закордонні, інші паспортні послуги, пов'язані з обміном у зв'язку з простроченням вклеювання фотографій.
Якщо взяти зріз на літо 2023 року, то реєстрація місця проживання в Києві оформляється лише за кілька годин, і важливою особливістю стали зміни у процесі оформлення прописки у Києві. Так, згідно з новим законодавством, було скасовано печатки про реєстрацію місця проживання, та печатки про зняття з реєстрації місця проживання по всій країні.
Наразі реєстрація місця проживання в Києві проводиться виключно в електронному реєстрі, методом внесення даних до реєстру територіальної громади міста Києва, та до єдиного демографічного реєстру по всій Україні, який зараз постійно поповнюється.
Важливою особливістю сучасної реєстрації місця проживання в Києві стало те, що згоду на прописку – виписку дітей тепер дають обоє батьків аж до досягнення дітьми вісімнадцяти років. Тепер дитина з 14 до 18 років прописується обов'язково з одним із батьків, раніше можна було прописати дитину старше 14 років одного зі згоди обох батьків.
Система реєстрації місця проживання в Києві постійно покращується та трансформується, йдучи в ногу з часом.
Наш Центр надає послуги з прописки у Києві під ключ, пишіть, телефонуйте до нас, заходьте на наш сайт:

Телефон: +380957370804
web адрес: xn--80apgoebfl.in.ua/ua/
Автор объявления: Yuriy1976

Удалить | Жалоба | Печать

Поделиться с друзьями и подписчиками в соцсетях:
Назад в категорию Юридические услуги
Предыдущее объявление Следующее объявление
Другие похожие объявления:
Перейти к объявлению: Реєстрація ФОП/ФЛП/СПД = 950грн/all inclusive
Реєстрація ФОП/ФЛП/СПД = 950грн/all inclusive 
Перейти к объявлению: Прописка у Києві! Дізнатись детальніше телефонуйте зараз!
Прописка у Києві! Дізнатись детальніше телефонуйте зараз!1 100 грн. 
Перейти к объявлению: Реєстрація підприємств та підприємців, внесення змін в ЄДР, приватний нотаріус.
Реєстрація підприємств та підприємців, внесення змін в ЄДР, приватний нотаріус. 
Перейти к объявлению: Регистрация Иностранцев! Временная прописка.Регистрация в Украине. Регистрация в Киеве. Прописка в Киеве.
Регистрация Иностранцев! Временная прописка.Регистрация в Украине. Регистрация в Киеве. Прописка в Киеве. 
Перейти к объявлению: Юридичні послуги в Києві - юристи, адвокати, нотаріуси, аудитори, бухгалтери
Юридичні послуги в Києві - юристи, адвокати, нотаріуси, аудитори, бухгалтери500 грн.